Voor fietsdealers
Het is cruciaal om snel en effici├źnt een aanvraag in te dienen voor de reparatie aan de leasefiets. Het FietsROB platform is gebruiksvriendelijk en kan op elk soort device gebruikt worden. Daarnaast is het FietsROB platform ge├»ntegreerd met de grootste kassaregistratie systemen zoals CycleSoftware, Wilmar, Adsoft en Vendit. De communicatie, de aanvraag voor reparatie en de uiteindelijke transactie vindt dan plaats in het eigen kassaregistratiesysteem van de fietsenwinkels.
Voor u als leasemaatschappij
Bij mobiliteitsoplossingen hoort tegenwoordig ook de fiets. Vaak is het lastig voor een leasemaatschappij om de kosten van onderhoud te berekenen, de leasecontracten in te richten en de communicatie te doen met het fijnmazige netwerk van fietsenwinkels. FietsROB ontzorgt de (lease)maatschappijen die leasefietsen zien als essentieel onderdeel van het mobiliteitsaanbod naar de markt.
Aansluiten als fietsmerk
De consument wil steeds vaker alleen gebruik maken van een fiets, in plaats van deze fiets bezitten. Een leasefiets is dan ook een ideale optie om onbezorgd te kunnen fietsen. Vertegenwoordig je een fietsenmerk en wil je ook deze optie aanbieden, dan kan FietsROB adviseren in dit traject. Hoe dat precies werkt wordt je stap voor stap uitgelegd na het ontvangen van jouw aanmelding.