fietsrob reparatie onderhoud lease fietsen

Over FietsROB

Bij FietsROB zijn we altijd bezig met duurzaamheid in combinatie met vervoer. Hoe maak je hét verschil in een wereld die onderhevig is aan verandering van belasting en milieu? Hoe bewerkstelligen we met z'n allen een grote stap waarin de aarde, het milieu én onze gezondheid met elkaar in balans is. 

De fiets is voor ons het antwoord. Als meest gebruikte vervoersmiddel in Nederland staat de fiets symbool voor vrijheid en mobiliteit die omgeven is door een rijke historie.  Wij zijn dan ook van mening dat we dicht bij onszelf moeten blijven. We bieden organisaties een breed scala aan diverse mobiliteitsoplossingen. 

Met FietsROB wordt leasefietsen bereikbaar voor o.a. bedrijven, ondernemers in het MKB, particulieren, de zakelijke markt, stichtingen, verenigingen, clubs, non-profit maatschappijen enz. Voor bedrijven die hun mobiliteitsplan willen verduurzamen is FietsROB.nl de oplossing. 


Reparatie Onderhoud en Banden

FietsROB staat voor Fiets Reparatie Onderhoud en Banden. FietsROB is de schakel tussen de leasemaatschappij, de fietsenmaker, de leverancier van fietsen en de leasefiets berijder. Oftewel, onze organisatie is erop gericht het algehele proces voor de fietsenwinkel, de dealer, leverancier, de leasefiets berijder (eindgebruiker) te vergemakkelijken en te vereenzelvigen.

We hebben een platform ontwikkeld waarmee de fietsenmaker op een eenvoudige en snelle manier kan werken; van aanvraag tot factuur. Doordat alle communicatie via één systeem verloopt verhoogt dit de efficiëntie aan beide kanten.

Het platform wordt gebruikt door (lease)maatschappijen die zich willen positioneren op de mobiliteitsmarkt met behulp van leasefietsen. Hierbij maken zij gebruik van de fietskennis van FietsROB, neemt FietsROB de communicatie met de fietsenwinkels uit handen en kunnen zij risicovrij calculeren met een vast ROB tarief.